Nyhet

Lumigon T1 avsløres i dag

I kveld åpner Lumigon sine lokaler i København for å feire at mobiltelefonen Lumigon T1 omsider er klar for verden. Telefonen er en Androidmobil som skiller seg i mengden både gjennom en særpreget skandinavisk design, og ved at den har egenskaper vi så langt ikke har sett på noen mobiltelefon. Blant annet fungerer den som universal fjernkontroll som kan styre det meste av utstyr, fra TV-en i stua til garasjeporten. T1 har nemlig både infrarød og radiostyrt sendefunksjon.

Gir deg Android-TV

I tillegg komer en del tilbehør vi heller ikke har vært plagsomt bortskjemt med fra konkurrentene. Det viktigste er antakelig løsningen med trådløst tastatur og HDMI-docking. Ved hjelp av dennekombinasjonen gjør Lumigon-mobilen en hvilken som helst flatskjerm med HDMI-kontakt til en Android-TV. Det er til og med høyttalere i tastaturet, så du kan snakke i telefonen mens du surfer på storskjerm med din nye T1.

Det er i alle fall hva vi er blitt fortalt i forkant av kveldens lansering. Nå, bare omlag 30 minutter før dørene åpner, er vi spent på om Lumigon klarer å lande sine luftige planer. Gjør de det, så får vi se en spektakulær mobiltelefon, utviklet av et dansk selskap med blant annet norske eierintereser.

Mobilen.no er tilstede i København og vi kommer tilbake med mer så snart omstendighetene tillater det.

Les også
Lover nordisk mobil i februar
Les også
Unity Remote til iPhone.
Les også
Skandinavisk mobil snart klar
Les også
Ny skandinavisk mobilprodusent
annonse