Til hovedinnhold

Sharp slipper ny 60-tommer

Byr på LED og andre godsaker.

Sharp lanserer nå det foreløpig siste tilskuddet i sin LE636S-serie, med den 60 tommer store LC60LE636S. Den nye TV-en byr blant annet på Sharps X-Gen-LCD-panel, kant-LED, DVB-T2-tuner og tilgang til Sharps Smart TV-plattform Aquos Net+.

Den forholdsvis store størrelsen på TV-en markerer Sharps satsning på enda større flatskjermer enn normalen per i dag, og dette kommer til å prege produktene deres i årene fremover. De har blant annet en 70-tommer og 80-tommer på vei.

Lavt strømforbruk

LC60LE636S har en oppløsning i Full HD 1080p, en oppdateringsfrekvens på 100 Hz, Edge LED-teknologi og er energimerket med A+ for sitt lave effektforbruk.

Videre har TV-en en innebygget medieavspiller via USB eller DLNA, og kommer utstyrt med tunerne DVB-C for kabel-TV og DVB-T2 til det som blir omtalt som fremtidens antenne-TV.

Ellers har TV-en såkalte Smart TV-egenskaper – det vil si Internett-funksjonalitet med tilgang til Sharps egen Aquos Net+-plattform. På denne plattformen finnes rundt 70 TV-apper, deriblant YouTube, Facebook, Twitter og en åpen nettleser.

Pris og tilgjengelighet

Sharp LC60LE636S begynner å bli tilgjengelig hos norske forhandlere, og er å finne hos blant andre Elkjøp til den nette sum av 17 995 kroner.

(Kilde: FlatpanelsDK)

annonse