Tek.no

Nyhet

Netcoms hemmelige superabonnement

1 Mar 2007 14:52

Netcoms laveste MMS-priser, Netcoms laveste startpris på samtaler, billig SMS og du ringer gratis til alle som har det samme abonnementet som deg. Men ingen i Netcom snakker høyt om superabonnementet.

Å få tak i priser og korrekt informasjon om dette bortgjemte abonnementet har vært som å være med i tegneserien om Supermann. Nærmere bestemt den klassiske gjengangeren hvor tilfeldige mennesker på gaten avløser hverandre i følgende replikkveksling:

”Det er en fugl! Det er et fly! Nei, det er Supermann!”.

Slik stiller det seg også med Netcom Ucan 2. Avhengig av hvem vi spør om hva dette egentlig er for noe, får vi svært ulike svar – helt til noen presenterer fasiten.

Er det Supermann?

Se bare her:
– Ucan 2 er en salgspartner. De selger abonnement basert på våre løsninger, men har ellers ingenting med Netcom å gjøre. Kundene må ikke ringe Netcom med spørsmål, for dette selskapet har sin egen kundesørvis, sier kommunikasjonsrådgiver Øyvind Vederhus i Netcom.
Men Ucan 2s markedssjef, Terje Løvdal, kaller seg ikke salgspartner.
– Vi er en slags virtuell operatør light, sier han.
En selger hos Ucan 2 byr på følgende variant:
– Vi er Netcoms søsterselskap, sier hun.
Og til slutt denne kommentaren fra en hyggelig konsulent hos Netcoms kundesørvis:
– Du må ringe oss hvis du har problemer med abonnementet ditt. Dette er et Netcom-abonnement som vi hjelper deg med på lik linje med alle andre Netcom-tjenester.

Banker Trådløs familie
Fasiten får vi til slutt fra daglig leder i Ucan 2, Ruben Apelthun, som ler når vi forteller ham om alle forklaringene vi har støtt på underveis.
– Haha, vi er bare selgere, vi. Vi er et selvstendig selskap som selger et Netcom-abonnement, og ikke noe annet, bare det.
Og her er abonnementet de selger, for anledningen sammenlignet med to av sine mer kjente abonnementsslektninger fra Netcom:

Og nå tenker du kanskje: Hva med Trådløs familie? Vel, det får du ikke med Ucan 2-abonnementet. Dermed går du glipp av muligheten til å sende gratis tekstmeldinger til familien din, slik Trådløs familie tilbyr.

I stedet nyter du godt av et tilbud vi kun kjenner fra mindre operatører, og som dessuten er mye bedre: Gratis samtaler til alle andre Ucan 2-abonnenter.

40 000 kunder

Og dem finnes det per i dag 40.000 stykker av, skal vi tro Apelthun.
– Vi har ambisjoner om å nå 100.000 kunder i løpet av 2008-2009, og vi er i rute – minst, avslutter han.
De 60 000 som mangler, kan fort vise seg å være Netcom-kunder som i dag er fornøyde med mobiloperatøren sin, men som ønsker seg bedre priser.
Mer informasjon finner du på ucan2.netcom.no.

annonse