Til hovedinnhold

Logitech slipper trådløs spillmus som «aldri» går tom for strøm

G603 er «revolusjonerende» spillmus, ifølge produsenten selv.

Logitech

I en pressemelding har den store utstyrsprodusenten Logitech nå kunngjort en ny trådløs spillmus som burde være av interesse for dem som er redde for å gå tom for strøm midt i kampens hete. Den nye modellen heter G603 og er en mus som bare varer og varer.

G603 benytter en helt ny optisk sensor kalt Hero, som Logitech beskriver som «revolusjonerende», blant annet på grunn av den høye energieffektiviteten. Musen skal ifølge produsenten holde ut i over 500 timer med intens, kontinuerlig spilling før den må lades, et ganske imponerende tall.

Logitech G603.
Logitech

1400 timers levetid

På det meste skal musen ha en batteritid på 1400 timer med to AA-batterier, som heller ikke er noe å kimse av. Denne energieffektiviteten har heller ikke gått på bekostning av ytelsen til den nye musen.

G603 har en oppløsning på 12 000 DPI og en sporingshastighet på opptil 400 tommer per sekund, som er et høyst respektabelt tall. Responstiden ligger på ett millisekund.

Av andre egenskaper har musen seks programmerbare knapper, og har også en knapp som lar deg velge mellom fem forskjellige DPI-innstillinger på farten. Den har også innebygget minne som lar deg ta med deg spillinnstillinger til andre PC-er.

G603 har ytre dimensjoner på 124 mm x 68 mm x 43 mm, og vekten ligger på 89 gram. Musen har allerede dukket opp for forhåndsbestilling i norske nettbutikker til en pris på 850 kroner. Det er uvisst akkurat når den blir tilgjengelig.

Vi har testet de beste kablede musene på markedet »

annonse