Nyhet

Kan du se hva som er nytt på disse Bose-hodetelefonene?

Nyhetsbrev inneholdt bilde av det som ser ut som en oppgradert QC35.

Boses siste nyhetsbrev på e-post ser ut til å ha sluppet en nyhet før produktet er offisielt lansert.

Nyhetsbrevet inneholder nemlig et bilde av flaggskiphodetelefonene QC35 med en knapp som ikke eksisterer på produktet du finner i butikken i dag, som oppdaget av brukeren "TheNorwegian" på Boses forum.

Det kunne selvfølgelig ha dreid seg om et nytt produkt, men bildet har filnavnet email_QC35_upgrade_img3.png, så det kan virke som om det dreier seg om en midtlivsoppgradering for hodetelefonene.

Justerbar støykansellering

Dagens QC35 har ikke den nevnte knappen.

Hva gjør så denne knappen? Det kan vi selvfølgelig ikke si med sikkerhet, men den siste firmware-oppgraderingen til QC35 kan kanskje gi et hint.

Denne introduserte justerbar støykansellering for hodetelefonene, slik vi kjenner fra vår andre støykanselleringsfavoritt: Sony MDR-1000X. Boses variant gir tre nivåer: High (som tidligere), Low og Off, men selskapet advarer mot at å skru støykanselleringen av samtidig reduserer lydkvaliteten.

Boses justerbare støykansellering fungerer foreløpig kun gjennom Connect-appen, men det kan altså være det som dukker opp i fysisk variant med den nye knappen.

Lytter til omgivelsene

Sony MDR-1000X har som kjent muligheten til å justere støykanselleringen ved å holde inne en knapp på hodetelefonene i noen sekunder. Da kjører hodetelefonene en kjapp test ved hjelp av de innebygde mikrofonene, og justerer så nivået på støyreduksjonen etter hvor mye bråk det er rundt deg.

MDR-1000X har dessuten en annen funksjon Bose mangler: Du kan velge at klokkene skal slippe igjennom stemmer ved å trykke på knappen «Ambient Sound». Da fungerer fortsatt støykanselleringen, men stemmer slippes igjennom. En hendig funksjon om du for eksempel sitter på flyplassen og vil slippe mesteparten av støyen uten å gå glipp av oppropet til ditt fly.

Bose har ikke sagt noe selv om en eventuell oppdatering av QC35.

Les også
Blant de aller beste hodetelefonene med aktiv støydemping
annonse