Tek.no

Nyhet

Nå er Halloween-salgene i gang

Både Steam og GOG frister med tilbud på hundrevis av spill.

Nettbutikker som Steam er beryktet for sitt sommersalg på spill, men skyr slettes ikke muligheten til å slå av prosenter om anledningen byr seg på andre måter også. Nå står Halloween for tur, og i den anledning frister både Steam og Good Old Games (GOG) deg med inntil 90 prosent avslag på en rekke titler.

Og ikke tro at avslagene holder seg til grøsser- eller skrekkspill, for på topplisten over de mest kjøpte spillene på tilbud finner vi blant annet GTA V og The Witcher.

Under har vi listet opp utvalgte populære titler fra Steam og GOG som er på tilbud.

På tilbud hos Steam

En egen tilbudskategori for VR-skrekkspill er dessuten tingen for deg som vil betale for å tisse i buksa av redsel. I tillegg til enkelttitler kan du også få tilslag på en del samlepakker med nedsatte titler fra en spesifikk spillutvikler.

På tilbud hos GOG

Det er verdt å merke seg at alle spill som selges gjennom GOG er DRM-frie, og kommer altså uten noen form for kopibeskyttelse. Om du kjøper spill for over 15 dollar får du med Tales from the Boarderlands uten ekstra kostnad.

Før du handler altfor mange nye spill bør du kanskje ta en gjennomgang av hvor mange tidigere impulskjøp du ennå ikke har begynt på, men vi ønsker deg uansett lykke til og god tilbudsjakt.

Steam avslutter salget 1. november, mens GOG holder det gående en dag ekstra.

Har du funnet en nedsatt spilljuvel? Spre ordet i kommentarfeltet!

Å spille med «lag» og lave grafikkdetaljer er kjedelig:
Her kan du se vår anbefaling av grafikkort for alle lommebøker »

Les også
Oculus Rift blir stadig mer populær
Les også
Microsofts VR-sett vil koste så lite som 3000 kroner
Les også
Hvor blir det av de gode mobilspillene?
Les også
Nordmenn blir kresnere – kjøper dyrere elektronikk
annonse

Les også