Til hovedinnhold

Spro Plus ser ut som en skikkelig tjukkas, men det er ikke uten grunn

Skjuler en laserprojektor på innsiden.

Vi har tidligere meldt om smartprojektorene fra ZTE i form av modellen Spro 2, en nett-tilkoblet projektor i lommestørrelse med berøringsskjerm på toppen. Nå har ZTE dratt sløret av en ny og vesentlig større Spro-modell som tar steget helt over i nettbrett-land. Det melder blant andre Liliputing.

Den nye modellen, som ble kunngjort på MWC-messen, heter «Spro Plus» og er altså en projektor som også fungerer som et tilnærmet fullverdig Android-nettbrett.

Stor skjerm og solid oppløsning

Spro Plus har en AMOLED-berøringsskjerm på hele 8,4 tommer som også skilter med en oppløsning på respektable 2560 x 1600 piksler. Den har ellers en Snapdragon 801-prosessor, 3 GB minne og 128 GB lagringsplass.

På innsiden sitter det en laserprojektor som opererer med en oppløsning på 1280 x 768 piksler og en lysstyrke på solide 500 lumens. Fjorårets modell Spro 2 klarer til sammenligning kun 200 lumens.

ZTE Spro Plus er naturlig nok en del tykkere enn et vanlig nettbrett.

Relativt tykk og tung

Projektoren gjør riktignok at produktet er en god del tykkere enn et standard nettbrett, med en livvidde på cirka 2,5 centimeter. De øvrige målene ligger på cirka 23 cm x 15 cm, og vekten er på én kilo, noe som selvsagt også er godt over gjennomsnittet.

ZTE planlegger visstnok å lansere et knippe tilbehør til Spro Plus, blant annet en fjernkontroll, tastatur, mus og spillkontroll. Utover dette finnes det ennå ikke så mange flere opplysninger om produktet, ei heller prisantydning eller lanseringstidspunkt.

MWC har allerede gitt oss flere mobile enheter med uvanlige egenskaper: LGs nye flaggskipmobil er delvis modulær »

annonse