Nyhet

Tilbakekaller 3,2 millioner kontrollere


Her i Norge kom Wii på markedet fredag den 8. november, og etter kun få timer var spillkonsollen utsolgt i alle butikker.
I USA og Asia har konsollen allerede vært i salg en stund, og det har blitt rapportert om flere skader etter at spillerne har mistet grepet om de bevegelsesfølsomme kontrollerne, som i Wii-spill ofte skal svinges fram og tilbake med mye kraft.
Lurer du på å kjøpe deg en Wii? Les våre testsammendrag her.
Er du usikker på hvilken konsoll du bør kjøpe? Her er vår sammenlikning av PS3, Xbox 360 og Wii.
Nå kaller japanerne tilbake 3,2 millioner av kontrollerne, som skal utstyres med en kraftigere og sterkere håndleddsrem.
Remmer som har gått i stykker har nemlig ført til skader på både inventar og spillere, og mang en tv har blitt knust av en flygende hvit håndkontroller. Også personskader har blitt rapportert inn.
Nintendo har tidligere gått ut og oppfordret Wii-spillere til å ta det litt med ro når de spiller, men det er ikke alltid like lett i kampens hete.
Da Teknofil testet ut konsollen fikk vi førstehånds erfaring på hvor lett det er å dælje til både inventar og personer som intetanende tusler forbi, når et tennismesterskap står på spill.

annonse