Omsider Android 2.1 til HTC Hero

HTC har bekreftet at det omsider er klart for å installere Android 2.1, også kjent som Eclair, på HTC Hero. Hero kom på markedet sensommren 2009, og da med versjon 1.5 av Android.

HTC har helt siden oktober i fjor sagt at de ville komme med en oppgradering, men at det var så stor forskjell på versjon 1.5 og 2.1 at det ville ta tid å oppdatere Sense til 2.1. Sense er brukergrensesnittet HTC benytter på sine mobiltelefoner. Og tid tok det, for egentlig skulle oppdateringen vært klar allerede i mars.

To deler

Oppdateringen skal komme på norsk samtidig som den legges ut i resten av verden. Dette bekrefter HTCs Pål Marius Christiansen overfor Mobilen.no. Det betyr at du allerede denne uken kan laste ned første del av oppdateringen, en programvare som skal gjøre telefonen i stand til å takle full oppgradering. Del to av oppdateringen skal komme mot slutten av måneden.
Du bør merke deg at del to vil slette all informasjon som finnes på telefonen, og at du derfor bør sørge for å ta en sikkerhetskopi av innholdet du vil bevare. Del to er også såpass stor at det vil være en fordel å laste den ned via bredbånd til en PC, framfor å hente den over mobilnettet.
Her finner du vår test av HTC Hero.

Les også
HTC Wildfire er i salg
Les også
Hero-oppdatering kanskje i april
Les også
Nå virker Sense på HTC Magic
Les også
Slik bytter du Hero-tastatur
Mer om
annonse