Nyhet

Google har laget en ganske uvanlig foto-app

Lar deg ta «syretripp»-bilder.

Blant apper som er funksjonsrike og nyttige finnes det også rom for mer lekne og kreative apper som ikke nødvendigvis tjener noen matnyttige formål. Nå har Google selv lansert en ny app av det heller eksotiske slaget.

Appen heter «Sprayscape» og er passende nok kunngjort på Android Experiments-siden, som er et samlingspunkt for de mer eksperimentelt anlagte Android-utviklerne.

Kreative bilder i 360 grader

Sprayscape fungerer ved å bruke gyroskopet i mobilen din til å ta bilder mens du beveger mobilen, omtrent på samme måte som når du tar panoramabilder. I stedet for at du tar bilde på vanlig måte «sprayes» bildene på skjermen, derav navnet på appen.

Du kan ta «striper» med bilder ved å holde fingeren på berøringsskjermen mens du beveger mobilen, eller ta enkeltbilder ved å trykke på skjermen. Bildene du tar legges på et 360-graders lerret som du står fritt til å pryde slik du vil ved å kombinere bilder og motiver.

Dermed kan du altså sette sammen alt fra surrealistiske kreasjoner til mer meningsfulle bildecollager. Bildene du setter sammen kan så oppleves i 360 grader av andre, enten ved å bevege mobilen rundt eller ved å bruke Cardboard-brillene.

Sprayscape ligger ute på Google Play nå til Android, og en iOS-versjon skal også være på vei. Under kan du se en demonstrasjonsvideo av appen.

Er du interessert i ekte VR-apper? Nå har HTC lansert en egen nettbutikk for VR-applikasjoner »

(Via The Next Web)

Les også
Dette mobilutstyret lar deg bokstavelig talt sende et kyss
Les også
Nå krever app-oppdateringene på Android mye mindre data
Les også
Med Googles nye app skal du kunne føle deg trygg hvor som helst
Les også
Google lanserer ny app som lar deg skanne dine gamle bilder
Les også
Sniktitt: Daydream View
Les også
Google vil hjelpe deg å planlegge din neste ferietur
annonse