Til hovedinnhold

Kameradrone tar deg med «inn» i fyrverkeriet

Se det fascinerende klippet .

For fotografer handler mye av arbeidet om å ikke bare finne gode motiver, men også spennende perspektiver. I så måte er de stadig mer populære kameradronene et meget nyttig verktøy, og blir hele tiden mer avanserte.

Bare fantasien setter grenser for hva man kan bruke dronene til når det gjelder fotografering og videoopptak. Nå har det dukket opp en video som gjør et allerede spektakulært fenomen enda mer fascinerende ved hjelp av en flyvende kameradrone.

En YouTube-bruker ved navn Jos Stiglingh har nemlig lastet opp et klipp på nettstedet YouTube hvor vi får se eksploderende fyrverkeri filmet med en drone.

Farlig nær

Videoen er tatt opp med en drone av typen DJI Phantom 2 som var utstyrt med et actionkamera av merket GoPro Hero3 Silver.

Opptaket ble gjort under amerikanernes 4. juli-feiring. Fyrverki-showet er temmelig heftige saker, med raketter flyvende både fra land og fra båter.

Det fascinerende med videoen er at seeren tidvis havner regelrett «inni» selve eksplosjonene. I beskrivelsen av videoen på YouTube forsikrer fotografen imidlertid at dronen ikke ble skadd under opptaket. Klippet, som httil har fått over 7 millioner visninger, ser du under.

Kameradronene blir stadig bedre: Nå er de smarte nok til å holde seg unna flyplasser »

Les også
Fotograf fikk 20 000 kroner i bot for å krasje en kameradrone her
Les også
Denne kameradronen kan du bære på håndleddet
Les også
Skal HTC kjempe mot giganten GoPro?
Les også
Sjekk den utrolige videoen av det mektige nordlyset
Les også
Drone sørger for perfekt lyssetting – helt på egen hånd
Les også
Denne kameradronen kan brukes med VR-brillene Oculus Rift
Les også
Lurer du på hvordan det ser ut inni en tornado?
Les også
Populær kameradrone har blitt mye bedre
Les også
Her flyr pelikanen med et GoPro-kamera på nebbet
Mer om
annonse