Til hovedinnhold
NyhetSjekk ut Sharps nye monster-TV-er

Se sommersporten på Sharps nye monster-TV-er

Her er de mye beistene til Sharp.

Sharp har nesten blitt synonymt med «stort» når det kommer til TV-er, og i forkant av sommerens store sportsbegivenheter har det japanske selskapet lansert en rekke flatskjermer med størrelser mellom 60 og 80 tommer.

Vårens AQUOS-kolleksjon fra Sharp består av totalt seks modeller, som alle har en oppløsning på Full HD 1080p. De skal i tillegg være svært energieffektive på grunn av en LED-bakbelysning som aktivt tilpasser seg lyset i omgivelsene for å spare strøm.

Som med alle andre TV-er som blir lansert for tiden vil også disse TV-ene være «smarte» – med tilgang til Sharps egen plattform AQUOS NET +. Her får du TV-apper med alt fra livsstil til nyheter, samt en åpen nettleser som du styrer via fjernkontrollen.

– Etterspørselen stiger fort

– Etterspørselen etter stadig større TV-skjermer i prisklasser som passer til alle budsjetter stiger raskt. Spesielt i dette store sportsåret med ishockey-VM, OL og EM, sier Per-Martin Öhman, produktsjef hos Sharp Nordic. Han fortsetter:

– Vårt tilbud i dette TV-segmentet er det største i Europa, og kombinasjonen av gode priser og lavt strømforbruk skaper en ny etterspørsel, og ikke bare blant de som er interessert i sport.

De ulike modellene

LC-80LE646S
LC-70LE836S
LC-60LE841S

Sharp LC-80LE646S
Sharp hevder at denne 80-tommeren er den største LED-LCD-modellen på det europeiske markedet, og at den med sin energiklasse A++ bruker mindre energi enn mindre TV-er med tradisjonelle LCD-paneler. Prisen er fra 39 995 kroner.

Sharp LC-70LE836S
Denne flatskjermen måler 70 tommer diagonalt. Den er utstyrt med Sharps firefargesystem kalt Quattron og har stereoskopisk 3D. Ellers byr den på det 80-tommeren har å by på, og energiklassen er A+. Prisen starter på 34 990 kroner.

Sharp LC-60LE841S
60 tommer og AQUOS Quattron 3D-teknologi byr denne flatskjermen på. I tillegg loves vi skarpe bevegelser takket være Active Motion-teknologi som bidrar med en oppdateringsfrekvens på 400 Hz. Energiklasse A+ og en pris fra 20 995 kroner.

Sharp LC-70LE741S og LC-60LE741S
Disse to TV-ene er identiske, foruten størrelsen på henholdsvis 70 og 60 tommer, og byr på stereoskopisk 3D. De er også de eneste modellene Sharp påpeker spesielt at har en rekke underholdningsfunksjoner, som blant annet AQUOS NET +, Timeshift+ og avspilling av diverse filmformater fra USB-enheter. Energiklasse A+ og priser fra henholdsvis 27 326 og 16 490 kroner.

Sharp LC-60LE636S
Lillebroren i følget er Sharps budsjettmodell på 60 tommer. Den byr på mange multimediefunksjoner, energiklasse A+ og en prislapp fra 12 880 kroner.

(Kilde: FlatpanelsDK/Pressemelding)

annonse