Til hovedinnhold

Snart skal Apple vise frem sine nye produkter

Lanseringsdatoen er avslørt for iPhone og iPad, og det er ikke 15. mars.

Det har ligget i kortene en stund at Apple skal dra sløret av et knippe nye produkter sine denne måneden, men hittil uten en spesifikk dato. Nå har selskapet endelig offentliggjort datoen for avlivingen av samtlige spekulasjoner.

Apples pressearrangement skal finne sted 21. mars.

Datoen var først ventet å være 15. mars, som altså nå er avkreftet. Invitasjonen fra Apple er sparsom og inneholder kun frasen «Let us loop you in», som altså indikerer at de endelig skal avduke sine nye dupeditter.

Ny iPhone og iPad

De to hovedproduktene som mest sannsynlig vil se dagens lys på arrangementet er en ny 9,7-tommers iPad og en 4-tommers iPhone, men tidligere rykter har også antydet at en ny Apple Watch er underveis.

Det nye nettbrettet som Apple er ventet å avsløre den 21. mars får samme størrelse som iPad Air 2 (t.v.) og samme innmat som iPad Pro (t.h.), skal vi tro de seneste ryktene.

Når det gjelder den nye iPad-modellen var det først antatt at dette skulle bli en iPad Air 3, men i begynnelsen av mars kom det frem at nettbrettet i stedet vil bli en mini-versjon av iPad Pro med samme innmat som kjempenettbrettet.

Kan få iPhone 6S-prosessor

Den nye iPhone-modellen skal etter alle solemerker døpes iPhone 5SE og får en skjerm på fire tommer. Tekniske spesifikasjoner er ennå uvisse, men kilder har tidligere meldt om flere ulike prototyper, hvorav noen byr på A8-brikken, mens andre skilter med A9-brikken, som er den samme som sitter i iPhone 6S-modellene.

Ellers skal iPhone 5SE visstnok bli tilgjengelig med enten 16 GB eller 64 GB lagringsplass, og komme med en skjerm i såkalt 2,5D-utførelse og bue svakt ut mot kanten. Ingenting av dette er bekreftet, og sannheten får vi altså vite den 21. mars.

Nå vet vi også mer om iPhone 7: Et deksel til mobilen skal nemlig ha blitt lekket »

(Via Re/Code)

Les også
I dag kan du fornye iPhonen din
Les også
Den lekre Apple-skjermen fra 2011 skal endelig få en oppgradering
Les også
YouTube til iOS har fått en ny og etterlengtet funksjon
Les også
Nå er det kanskje på tide å bytte ut iPhone 5S-en
Les også
Så mye vil Apples nye og kraftige nettbrett koste
Les også
– Apples nye iPad blir en mini-versjon av iPad Pro
Les også
– Lanseringsdatoen til både ny 4-tommers iPhone og ny iPad er klar
Les også
– Apple skal snart avduke ny iPad
Les også
– Apples nye mini-iPhone får samme innmat som toppmodellen
annonse