Til hovedinnhold

I-mate 810-F – mobiltelefon med livstidsgaranti

Mobilbransjen har kjempet hardt for å overbevise forbrukermyndighetene om at en mobiltelefon ikke skal ha en forventet levetid på mer enn et par år. Nå går I-mate motsatt vei, og hevder deres mobiltelefon har livstidsgaranti. Garantiavtalen har riktig nok noe skrevet med liten skrift, som at du må sende mobiltelefonen til årlig service, og at garantien er knyttet til registrering og generelle garantibetingelser. Dermed gjenstår det å se hvordan garantien vil fungere i praksis.

Tåler en krig

Men at telefonen er bygget for å være ekstra solid er det ingen tvil om. Den skal blant annet ha vært testet ved overkjøring av bil, og den skal tilfredsstille militære standarder for temperatursvingninger, fukt, salt, støt, støv, tåke og vibrasjoner. I tillegg skal den ha overlevet noe som kalles IK-10 hammertest.

Nå vil vi ikke anbefale noen å forsøke å bruke 810-F som hammer, men om du skal leke vannkrig er det ikke mange mobiler som kan skilte med tilsvarende motstandskraft.

Vi har sett I-mate demonstrere hvor tøff den er, og om du vil se hva vi fikk se, så kan du klikke på videoen under denne artikkelen.
[wip4: video=301 width=468 align=left]

Mer om
annonse