Tek.no

Nyhet

Nå gir Microsoft deg ubegrenset med skylagring – helt gratis

Dersom du allerede har et Office 365-abonnement, vel å merke.

Genova/Shutterstock.com
27 Okt 2014 21:01

Som på de fleste andre områder innen IT-tjenester er det også skarp konkurranse på nettskymarkedet, og som en av aktørene på dette feltet har Microsoft både kuttet priser og doblet mengden gratis lagringsplass på sin OneDrive-tjeneste den siste tiden.

På Microsofts offisielle OneDrive-blogg melder selskapet nå om et enda mer aggressivt fremstøt for å kapre nye nettskykunder.

Ubegrenset lagring for Office 365-kunder

OneDrive vil nemlig nå komme med ubegrenset lagringsplass - og det uten ekstra kostnader. Det eneste aberet er at du allerede må abonnere på den nettbaserte kontorpakken Office 365.

Den ubegrensede lagringsplassen vil bli tilgjengelig for abonnenter av alle utgaver av Office 365, det vil si både de forbruker- og bedriftsrettede versjonene av kontorpakken.

I første omgang er det imidlertid brukere av Home-, Personal- og University-utgavene som får tilgang.

Skal rulles ut over flere måneder

For disse kundene skal utrullingen av den ubegrensede lagringsplassen allerede være i gang, men vil ifølge Microsoft foregå over en periode på flere måneder, så det er ennå uvisst når utrullingen vil være helt i havn.

Når det gjelder OneDrive for bedrifter vil det ifølge Microsoft dukke opp mer informasjon blant oppdateringene på Office 365 Roadmap-siden i løpet av de nærmeste dagene.

Ifølge Microsoft er det nye tiltaket bare det første i en rekke oppgraderinger som selskapet planlegger for OneDrive-tjenesten sin fremover. For oppdateringer anbefales det å følge med på OneDrive-bloggen.

Lurer du på hvilken skytjeneste du skal velge? Her er vår test »

Les også
Nettsky-tjenester: Velg rett skytjeneste
Les også
Nå har iCloud blitt stor
Les også
Så enkelt fikser du din private nettsky
Les også
Det er priskrig i nettskyen
annonse

Les også