Til hovedinnhold

Nytt abonnement fra Talkmore

Talkmore lanserer i dag nytt abonnement for deg som vil ha kontroll på regningene. Med Talkmore Mini håper de å nå ut til det brede laget av Norges befolkning.
Sjekk selv hvilket abonnement som passer for deg med vår pristjeneste.

199 kroner måneden

Talkmores nye abonnement, som heter Talkmore Mini, får du 500 ringeminutter og 50 SMS i måneden til en fast pris på 199 kroner. Abonnementet gjelder samme hvilken operatør mottakeren du ringer til har og det er ingen forskjell om du ringer til fast- eller mobiltelefon. Om du ringer til utlandet gjelder derimot vanlige takster. Talkmore mener det nye abonnementet vil komme som et gode for mange telefonbrukere.

- Jeg har gledet meg til denne lanseringen. Vi tilbyr nå produkter som gir store besparelser for hele markedet, nesten uansett forbruksmønster. Talkmore har full Telenor-dekning, noe som også ivaretar god samtalekvalitet, sier leder for Talkmore, Pål Barth Nilsen, ifølge pressemelding.

Abonnement uten straff

Om du ringer over de 500 minuttene som er inkludert i abonnementet vil du heller ikke bli straffet med unaturlig høye priser. Du vil da måtte betale en oppstart- og minuttpris på 39 øre per minutt. Talkmore mener dette medfører at det nye abonnementet er et av markedets beste. Om du sender fler enn 50 sms per måned så gjelder ordinær SMS-takst.
Lurer du på hvilket abonnement som passer for deg? Sjekk selv på vår pristjeneste.

Mer om
annonse