Til hovedinnhold

Nye rykter om Galaxy Note 4

Folkesnakket om 64-bit prosessor kan bli bekreftet om kort tid.

shutterstock.com

Den kjente lekkeren evleaks har slått til igjen. Han hevder at neste generasjon av Samsung Note vil bli drevet av en 64-bit SoC-brikke. Det kommer ikke som noen overraskelse på pocketnow.com, som også har skrevet om dette tidligere i år. Denne gangen er imidlertid en eventuell bekreftelse rett rundt hjørnet.

Raskere enn Snapdragon 805

Exynos 5433 imponerer.Foto: antutu.com

Det mest spennende alternativet for Note 4 vil utvilsomt være den lynraske Exynos 5433-brikken. Ryktebørsen har tidligere nevnt at Samsung kan finne på å hoppe over 5430 direkte til Exynos 5433. Nå er ikke benchmark-resultateter det som sier mest om en kommende smartmobil, men målingene er intet mindre enn svært imponerende.

Det er ikke offentliggjort noen detaljer om Exynos 5433 ennå, men kildene til sammobile.com hevder at den vil inkludere et Intel XMM7260 Cat. 6 modem for 4G nett. Videre ventes det åtte kjerner, nærmere bestemt fire Cortex-A15 og fire Cortex-A7 prosserkjerner sammen med en oppgradert Mali grafikk-enhet.

Ifølge pocketnow.com kan det også bli lansert en egen modell av Note 4 for hjemmemarkedet utstyrt med Snapdragon 801 fra Qualcomm.

Samsung lover uttalelse om Exynos

Etter Apples lansering av iPhone 5s i fjor sommer var Samsung raskt ute med å nevne at de også har 64-bits smartmobiler på gang. Ryktene har svirret siden den tid, men de bommet åpenbart da det gjaldt Galaxy S5.

Denne gangen har imidlertid Samsung lovet å komme med en uttalelse om Exynos-brikkene i nærmeste fremtid. Det skriver pocketnow.com.

Les også: Disse superbrikkene kommer i din neste mobil

(Kilder: antutu.com, pocketnow.com, sammobile.com)

annonse