Nyhet

Bli sheriff med dobbelt kamerahylster

SpiderPro Dual Camera System er for de med ekstra behov.

Spider Holster ble kjent da de tidligere ga ut SpiderPro-hylsteret, som flyttet kameraet fra å henge rundt halsen til å være plassert ved hofta for rask og enkel tilgang.

Nå gir de ut en tokamera-løsning for kamerahylstere med sitt nye SpiderPro Dual Camera System. Dette betyr at fotografen kan gå rundt med to kameraer festet til et belte og være klar for å ta bilder raskt med det objektivet som måtte være mest passende for situasjonen.

Modulbasert system

En slik toveisløsning kan passe midt i blinken for profesjonelle fotografer som trenger rask og smertefri tilgang til ulike objektiver for ulike typer fotografier på for eksempel konserter, bryllup eller liknende.

SpiderPro Dual Camera System er et modulbasert system, det vil si at man lett kan bytte ut deler etter eget behov. Hvis man for eksempel bare vil ha med seg ett kamera på en tur, kan man fjerne et av festene for å kunne reise med litt mindre vekt.

Pris og tilgjengelighet

SpiderPro Dual Camera System har en pris på 235 dollar, eller 1300 kroner, på Spider Holsters nettside.

Hvis man allerede har det enkle SpiderPro-hylsteret, kan man få det oppgradert via modulsystemet for 120 dollar, eller 660 kroner. Prisene vil bli dyrere i Norge.

(Kilde: Spider Holster)

Les også
Millionsum for eneste kjente bilde av Billy the Kid
Les også
Ser du hva dette er?
Les også
Tre raske fra Think Tank
Les også
Hvorfor man bør fotografere med stativ
Les også
Revolver skyter og tar bilde samtidig
annonse