Til hovedinnhold

Samsung hinter om sammenbrettbar mobil i ny video

Det mener amerikansk nettside.

Samsung

Samsung har hintet i årevis om en brettbar mobil, og i en ny videosnutt kan det virke som den vil vises frem neste måned.

Avsløringen kommer frem i en liten videosnutt selskapet har lagt ut på Twitter om sin kommende utviklerkonferanse den 7 til 8 november i San Francisco. I videoen mener amerikanske The Verge at selskapet bekrefter lanseringen av en nye, sammenbrettbar mobiltelefon.

Mobilsjefen i Samsung, DJ Koh, avslørte i et intervju tidligere denne måneden at selskapet ville komme med denne mye omtalte mobilen i november, og den nyeste videoen støtter nok opp om dette.

Avslørt i detaljene?

Den korte videoen, som kun varer i ti sekunder, viser en strek i midten som etter hvert brettes opp til en «krokodillemunn» mot teksten «Where Now Meets Next».

Til slutt brettes denne helt ut slik at det blir en vertikal strek ut av det. Altså har denne gått fra å være en horisontal strek til å bli brett ut til en vertikal.

Så gjenstår det å se om denne videoen er en bekreftelse på at mobilen vi har hørt om i flere år, nå omsider blir en realitet eller ei. Tek vil følge denne konferansen direkte fra San Francisco.

At skjermer ved hjelp av OLED-teknologien kan bøyes har vi sett tidligere:
Her kan du se rulle-TV-en til LG, som vi gikk se for første gang i 2016 »

(Kilde: The Verge)

annonse