Til hovedinnhold

– Samsung Galaxy IV lanseres 14. mars

Og lanseringen skal foregå i Apples hjemland.

Ifølge Reuters har Samsung nylig fortalt at de vil lansere deres nye Galaxy S-telefon 14. mars i USA.

Det internasjonale nyhetsbyrået er velkjent omtrent over hele verden, og de har neppe fremsatt datoen om de ikke var sikre.

I tråd med tidligere rykter

Nettstedet SamMobile hevdet allerede tidlig i februar at datoen ble 15. mars, og ryktene ville allerede da ha det til at det skulle skje i USA. Dette var altså neppe et skudd i blinde.

Divisjonssjef JK Shin skal ha sagt at de ble bombardert med forespørsler fra operatører i USA om å lansere Galaxy S IV i USA, og derfor vil lanseringen foregå i New York. Forgjengeren Galaxy S III ble lansert i London.

Det har imidlertid blitt spekulert i om lanseringen foregår i USA for å legge press på Apple, som uten tvil opplever sterk konkurranse fra Samsung.

Høy oppløsning og rask prosessor

Ikke uventet skal skjermkvalitet og prosessorhastighet være i fokus. Skjermen skal ha høyere oppløsning enn forgjengeren, og på ryktebørsen er det snakk om 1080p oppløsning på en 4,99 tommer skjerm.

En firekjerners prosessor skal være skrudd på plass i Galaxy S IV, og også den skal ifølge ryktene være raskere enn i Galaxy S III.

Også kameraet skal ifølge ryktene være bedre enn i forgjengeren, og ryktene vil ha det til at oppløsningen er 13 megapiksler.

(Kilde: reuters.com)

annonse