Til hovedinnhold

iZettle har fått på plass igjen Visa-støtten

Lanserer mobilbetalingsløsning for iPad, iPhone og Android i Norge.

iZettle
Jacob de Geer og Magnus Nilsson, grunnleggerne av det svenske mobilbetalingsselskapet iZettle.Foto: iZettle

I sommer ble det kjent at Visa avbrøt sitt samarbeid med den svenske betalingsløsningen iZettle fordi de mente sikkerheten i løsningen ikke var i tråd med Visas krav.

Nå annonserer iZettle at de har kommet til enighet med Visa, og at betalingsløsningen nå lanseres i endelig versjon i Norge, Danmark og Finland. Inntil nå har løsningen kun vært tilgjengelig i en betaversjon.

– Nå vil Visa-transaksjoner i Danmark, Finland og Norge gjennomføres på mobiltelefonen til kortholderen, slik Visa Europe foretrekker. Men det viktigste for oss er at vi har fått på plass igjen Visa-støtte for småbedrifter og enkeltpersoner som bruker våre tjenester, sier administrerende direktør og grunnlegger Jacob de Geer i iZettle.

Kortleser for mobilen og nettbrettet

iZettle består av en liten kortleser som plugges inn i ladeporten til en iPhone eller iPad, eller i hodetelefonutgangen til en Android-mobil. En app på telefonen eller nettbrettet lar deg gjennomføre betalinger fra Visa-, MasterCard- og Diners-kort.

Løsningen er beregnet på småbedrifter eller privatpersoner som ønsker en enkel og rimelig betalingsløsning for mobil. Brukerstedet betaler 199 kroner for selve kortleseren, deretter tar iZettle et gebyr på 2,75 prosent av alle betalingstransaksjoner. Det er ingen månedsavgift, noe som gjør at man ikke har løpende kostnader hvis løsningen ikke brukes.

– Vi ser enorm etterspørsel etter våre tjenester i Norden. Og med julehandelen rett rundt hjørnet, er vi glade for å ha løst situasjonen med Visa, sier de Geer.

annonse