Til hovedinnhold

NetCom lanserer "fastpriskontantkort"

Nå blir det lettere å holde oversikt over forbruket for kontantkortkundene.

iStockPhoto

Tidligere denne måneden lanserte NetCom et helt nytt fastpristilbud til sine kontantkortkunder. Det innebærer at du nå kan kjøpe en bestemt mengde med ringeminutter, SMS, MMS og datatrafikk til en bestemt pris. Inkludert er samtaler i Norden og den nye tjenesten "Ring hjem".

– NetCom har ikke fulgt godt nok med i timen og kontantkortmarkedet har løpt litt fra oss. Med den nye kontantkortporteføljen skal vi ta tilbake kontanttronen, sier Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom i en pressemelding.

Tre pakker

NetComs nye kontantkortpakker kommer i tre varianter, med samme mengde ringeminutter, SMS og datatrafikk i hver. Pakkene er som følger:

  • SMALL: 100 x min/SMS/MB, 149 kroner
  • MEDIUM: 200 x min/SMS/MB, 199 kroner
  • LARGE: 800 x min/SMS/MB, 299 kroner
  • NetRefill: Få dobbel datamengde på netcom.no.
  • Nordenpris: Bruk inkluderte ringeminutter også i Norden.
  • Ikke videreføring: Beløpet du fyller på brukes innen 31 dager.

– Med den nye løsningen har vi et godt kontantprodukt for alle kundegrupper, uavhengig av om de bruker litt, middels eller mye mobildata, SMS og ringeminutter i måneden, sier Lund.

Registrer to gratisnumre i ti minutter

Foreldre velger ofte kontantkort til sine barn fordi dette lettere kan begrense sjokkregninger. Ulempen er derimot at hvis kontantkortet er tomt risikerer barnet å stå fast uten mulighet til å ringe foreldrene sine i situasjoner som krever det. En ny funksjon kalt "Ring hjem" skal imidlertid sørge for at NetComs kontantkortkunder kan ringe i inntil ti minutter til to forhåndsvalgte numre. Ring hjem blir lansert i løpet av mai.

–Dette er en spesielt viktig tjeneste for barnefamilier som frykter at barna ikke får ringt mamma eller pappa fordi ringekontoen er tom, sier Lund.

Han opplyser imidlertid at kontantkortet fortsatt kan knyttes til NetCom Trådløs familie, slik at familier hvor andre også er NetCom-kunder, kan ringe gratis til hverandre.

Helt nytt på markedet

Fastpris på kontantkort er så vidt vi kan se helt nytt, med mindre du medregner Talkmore-kundenes mulighet til å forhåndsbetale fastprisabonnementene. Dette kan imidlertid kun kjøpes på nett, ikke i kiosker og butikker, slik som NetComs nye kontantkort.

NetComs hovedkonkurrent Telenor tar til sammenligning en oppstartspris på 89 øre, en pris per minutt på 99 øre, SMS-pris på 69 øre, MMS 1,99 kroner og en datapris på 10 kroner per dag på sitt kontantkort.

Finn det billigste kontantkortet eller abonnementet for deg med Ringepriser

annonse