Tek.no

Nyhet

Think Tank hører på kundene

Lanserer Retrospective 7.

21 Apr 2012 05:45

"Retrospective"-serien til Think Tank var en serie fotobagprodusenten lanserte som en hyllest til fotopionerene, som ofte bar utstyret sitt i gamle, slitte tøyvesker. Serien har blitt voldsomt populær, og den femte vesken i serien har nå blitt lansert.

Les også: Think Tanks nye skuldervesker

Opprinnelig lanserte Think Tank Retrospective 10, 20 og 30, hvor 10 var den minste og 30 var den største av de tre veskene. Året etter lanserte de Retrospective 5, som var en enda mindre veske som skulle passe til brukere av speilløse systemer. Etter tilbakemelding fra kundene har de nå lansert enda en veske i serien, som har fått navnet Retrospective 7.

Den nye Think Tank Retrospective 7 kommer også i fargen blue slate.

Den nye vesken ligner designmessig på de tidligere modellene, men fremstår som en forbedret versjon av Retrospective 10. Den er omtrent identisk i størrelse, men Retrospective 7 har blitt designet med en baklomme som er laget for å ha plass til en iPad eller en 11 tommer Macbook Air.

Les også: For deg som er retrobevisst

I tillegg til den nye lommen har også Think Tank lansert en ny farge, som kalles blue slate. Den nye fargen er også et resultat av tilbakemelding fra kundene, som ønsket flere farger å velge mellom. Dette er i hovedsak de store nyhetene, og Retrospective 7 vil ha de samme egenskapene som de andre modellene med mulighet for å gjøre borrelåsen lydløs, regntrekk, modulært oppbygningssystem for speilrefleksmodeller og det klassiske retrodesignet som kjennetegner serien.

  • Teknisk informasjon:
  • Utvendige dimensjoner: 13” W x 9” H x 7” D (33 x 22,9 x 17,8 cm)
  • Innvendige dimensjoner: 12” W x 8.5” H x 5” D (30,5 x 21,6 x 17,8 cm)
  • Størrelse på laptop: 11.8” W x 8.2” H x 0.7” D (30 x 20,8 x 1,8 cm)
  • Vekt: 2.3-2.75 lbs (1-1.2 kg)

Les også: Tre raske fra Think Tank

Vesken skal komme i salg i mai, men når den blir tilgjengelig i Norge er fortsatt ikke kjent. Norsk pris er heller ikke kjent, men den amerikanske prisen på Retrospective 7 ligger et par dollar under Retrospective 10. Det ligger derfor nær å tro at prisen vil bli rundt tusenlappen, som er det Retrospective selges for i Norge.

Kilder:
www.1kindphotography.com
www.thephoblographer.com
www.thinktankphoto.com

Les også
Zoom jevnt med Canon-speilrefleks
Les også
For deg som trenger ekstra beskyttelse
annonse

Les også