Nyhet

Ny Samsung Wave med Bada 2.0

Wave 3 blir en rimelig smartmobil.

Wave 3 er en av Samsungs første touchmobiler med operativsystemet Bada 2.0, skriver Samsung i en pressemelding. En av de funksjonene som inngår i det nye operativsystemet er rask og trådløs overføring av bilder, musikk og andre tunge filer via funksjonen Wi-Fi direkte. I tillegg inngår den nye chat-applikasjonen ChatOn i Bada 2.0,der man kan kommunisere og dele filmer og bilder med venner og bekjente fra telefonboken. ChatOn er tilgjengelig for alle typer mobile plattformer.

I Samsungs applikasjonsbutikk Samsung Apps finnes apper, e-bøker og spill til å laste ned slik at du kan sette opp din Wave 3 slik som du selv vil. Med funksjonen Social Hub samler du alle dine kontakters aktiviteter på ett og samme sted.

Tredje bølge

Tidligere modeller i Wave-serien har fått positiv omtale for sin moderne design og deksel av metall, skriver Samsung. Wave 3 har samme design, men har i tillegg større skjerm på fire tommer og er nå kun 9,9 millimeter tykk. Prosessoren er på 1,4 gigahertz og gir sammen med det innebygde mobile bredbåndet HSPA+ gode forutsetninger for å kunne bruke flere programmer samtidig, for eksempel surfe på nettet samtidig som du hører på musikk.

I forbindelse med IFA lanseres også de smarte touchmobilene Wave M og Wave Y, som begge har Bada 2.0 og innebygd støtte for 3G-oppkobling. De har chat-applikasjonen ChatOn, Social Hub for integrering av sosiale medier og Samsung Apps for å sette opp mobilen i forhold til sine personlige ønsker. Wave Y vender seg mot en yngre målgruppe som er nysgjerrig på smarttelefoner. Med Samsungs Music Hub blir også denne mobilen en musikkspiller. Wave M og Wave Y er per i dag ikke aktuelle for det nordiske markedet, skriver Samsung.

Les også
Samsung har noe stort på gang
Les også
Galaxy S II med Windows Phone 7?
Les også
Samsung Wave 723
annonse