Tek.no

Nyhet

Slik blir Nokia 500

Nokia ser ikke ut til å gi opp Symbian helt ennå.

19 Juli 2011 13:14

Det ser ut til at ryktene rundt en av Nokias kommende Symbian-telefoner stemmer. Nokia 500 har nå dukket opp i en reklame hvor det bekreftes at telefonen kommer med både 1 GHz prosessor og og et fem megapikslers kamera.

Dette ser ut til å bli en av fire modeller Nokia har planer om å slippe i løp av året med 1 GHz prosessor. Vi har tidligere sett bilder det som ser ut til å være Nokia 700 med tilnavnet Zeta. Mange vil nok si det er på tide at Nokia kommer med et større sortiment med kraftigere telefoner, vi skal huske på at toppmodellen deres Nokia N8 fortsatt kun kjører på 680 MHz.

Fargerike deksler

Nokia 500, eller Fate som den ser ut til å bli døpt, skal også komme med tre ulike bakdeksler i fargene rødt, blått og svart. Den ser ut til å bli den rimeligste av de fire nye 1 GHz-telefonene, men noen pris er fortsatt uvisst.

Til tross for at Nokia nærmer seg utgivelse av deres MeeGo-monster N9, og deres planer med Microsoft og Windows Phone 7 ser ut til å tre i kraft om ikke alt for lenge, er det fortsatt liv i Symbian-leieren.

Les også: Rykter om fire nye heftige fra Nokia

(Kilde: pocketnow.com)

Les også
Samsung Galaxy 3D før jul?
Les også
Nokias Windows-mobil er avslørt
Les også
Bilder av Nokia 700 lekket
Les også
Rykter om fire nye heftige fra Nokia
Les også
Nokia C2-01
Les også
EU skulle bruke 178 mill. på Symbian
Les også
Nokia vil vise frem Symbian-nyheter  
Les også
Nye bilder av X7-00
Les også
Nokia-plattformen brenner
annonse

Les også