Nyhet

Disney+ vokser over all forventning

Har fått halvparten av Netflix’ brukere på tre måneder.

Strømmetjenesten vokser i ekspressfart.

På kun et kvartal har Disney sin nye strømmesatsing, Disney+, allerede fått 28 millioner brukere. Til sammenligning har selskapets argeste konkurrent, Netflix, 61 millioner seere i USA å slå i bordet med, melder The Verge.

Tallene overrasker markedsanalytikerne, som på forhånd spådde at tjenesten ville nå rundt 20 millioner brukere på denne tiden.

Lanseres i flere land i mars

Disney+ er enn så lenge kun lansert i en håndfull land, og er ventet å dukke opp i Europa i mars i år. Strømmetjenesten slippes angivelig den 24. mars i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Spania og Italia.

Med andre ord vil du fortsatt måtte vente litt før tjenesten kommer til Norge – som ifølge konsernet selv skal være på plass i løpet av sommeren 2020.

Prisene er dog kjent. Her vil et abonnement koste deg syv euro i måneden, eller rundt 71 norske kroner. Da kan inntil fire stykker strømme innhold samtidig.

Les også
HBO Nordic får etterlengtet funksjon

Hulu kommer i 2021

I tillegg til sin egen Disney+-satsing, vil Disney også lansere Hulu til flere land i 2021. Dette er også en strømmetjeneste som har en rekke brukere – over 30 millioner brukere ved utgangen av 2019.

Hulu samler en rekke stor TV-tilbydere i en og samme pakke, og inkluderer også direktesendt TV om du liker å se på det.

Enn så lenge er det ikke så mye mer man vet om lanseringen av Hulu med tanke på om det kommer til Norge, hva det eventuelt vil koste og hvilket innhold du eventuelt får tilgang til.

Les også
Netflix: – The Witcher er vår mest sette førstesesong noen gang
annonse