Til hovedinnhold

HBO Nordic får etterlengtet funksjon

Endelig blir det mulig å laste ned serier.

Niklas Plikk, Tek.no

Om du liker å se HBO-serier på farten er det særlig én ting som har stått i veien for det: at du har måtte strømme innholdet direkte fra HBO Nordics servere.

Nå følger imidlertid strømmetjenesten etter giganter som Netflix og Amazon, samt Viaplay, TV2 Sumo, ved å introdusere muligheten for å laste ned serier for frakoblet avspilling.

Niklas Plikk, Tek.no

Praktisk for reiser små datakvoter

Dette er spesielt praktisk om du planlegger å «binge» en hel serie om bord på et fly hvor du ikke har internettilgang, eller om du liker å se TV-serier utenfor hjemmet hvor du dermed bruker av den dyrebare mobildatakvoten din.

Strømming av TV-serier sluker data, men med litt planlegging kan du nå laste ned inntil 25 videoer eller episoder av gangen mens du er hjemme og tilkoblet WiFi-nettet ditt og ta dem med deg hvor som helst i verden uten å røre datakvoten. Dette er selvsagt spesielt kjekt om du ellers måtte brukt dataroaming i fjerne strøk.

Nedlasting er tilgjengelig både over mobilnettet og via WiFi, men du kan sperre for mobildata-nedlasting i appen om du ønsker å sikre deg mot glipper.

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

Niklas Plikk, Tek.no

HBO Nordic informerer om at nedlastede episoder vil slettes fra internminnet på telefonen eller nettbrettet ditt automatisk etter at du har sett dem.

For å få nedlastingsfunksjonen må du ha den siste versjonen av HBO Nordic-appen, som du selvsagt henter via App Store eller Google Play om den ikke allerede er oppdatert hos deg.

Saken er oppdatert klokken 13:44 for å reflektere at nedlastingsfunksjonen nå også er tilgjengelig for Android-brukere.

annonse