Tek.no

Nyhet

Sennheiser lanserer nye ørepropper med støydemping

Momentum True Wireless 2.

Sennheisers nye Momentum True Wireless 2 kan blant annet skilte med aktiv støydemping.
Stein Jarle Olsen, Tek.no
Stein Jarle Olsen
13 Mar 2020 08:00

Sennheiser slipper en ny generasjon av sine Momentum True Wireless-propper, ikke overraskende kalt Momentum True Wireless 2.

Hovednyhetene i generasjon to er at de har fått aktiv støydemping og at batteridriftstiden er økt fra fire til syv timer på en lading.

I tillegg får du ytterligere tre ladinger i etuiet, som gjør total batteritid til 28 timer – relativt solid for denne kategorien og en voldsom forbedring fra forrige generasjon, som bare hadde 12 timers total batteritid.

Blant proppene med best lyd

Sennheiser hevder også at ergonomien – altså passformen – skal være bedre i den nye modellen, som også er utstyrt med Bluetooth 5.1 (mot 5.0 på den forrige) og støtte for både AAC- og Aptx-kodekene.

De litt irriterende touchpanelene fra den første generasjonen er fortsatt på plass, så vi får håpe at Sennheiser har fått orden på bruken av dem.

Den første generasjonen fikk ellers svært god kritikk for lydkvaliteten, samt et ganske pent, tøykledt etui. Selve utformingen på proppene ser ut til å være omtrent identisk, som betyr at de fortsatt er ganske store sammenliknet med de mest diskré true wireless-proppene.

Både selve proppene og etuiet er i stor grad identiske med den første generasjonen. Det nye etuiet har imidlertid en litt mørkere gråfarge på tøyet.
Stein Jarle Olsen, Tek.no

Blant de mest kostbare

Som tidligere har Momentum-proppene fortsatt autopause når du tar dem ut av øret og en modus som slipper inn lyd fra omgivelsene slik at du kan ta en beskjed eller bare høre hva som foregår rundt deg selv om du har proppene i øret. Proppene er også IPX4-sertifiserte, så de bør tåle litt regn eller svette.

Aktiv støydemping og bedre batteritid kommer dessverre ikke uten en kostnad. Prisen på Momentum TW 2 blir nemlig stive 3.190 kroner. Det er 300 kroner mer enn hva forgjengeren kostet ved lansering.

Les også
Trådløse ørepropper (2020): Dette er de aller beste helt trådløse øreproppene
annonse

Les også