Nyhet

Fortnite får støtte for «split screen»

Slår et slag for sofaspilling sammen.

I den nyeste oppdateringen til Fortnite har utvikler Epic Games lagt til rette for mer sosial spilling. De introduserer nemlig støtte for «split screen», eller delt skjerm, på både Xbox One og Playstation 4.

Delt skjerm er tilgjengelig for modusene «Duo» og «Squad».

Mindre skjermplass, bedre kommunikasjon?

I stedet for å kommunisere med en lagkamerat over internett, gjemt bak en TV hos seg selv, kan du dermed se frem til å heller invitere ham over på besøk før dere hive dere ut i kampen mot andre lag sammen.

TV-skjermen din vil deles i to like store deler, så det kan bli litt vanskeligere å holde en oversikt over hvor fiendene lurer, men på dagens store TV-skjermer bør det gå bra. Delt skjerm var tross alt måten de fleste spilte mot hverandre på 90- og 2000-tallet da skjermene var under halvparten av dagens størrelse.

Kanskje kan det reduserte synsfeltet veies opp av at kommunikasjonen mellom dere blir bedre når dere slipper å rope til hverandre gjennom sprakete mikrofoner.

Epic skriver på sine nettsider at delt skjerm-funksjonen ikke er helt ferdig selv om du kan prøve den allerede nå, men at den vil videreutvikles i tiden som kommer.

Nylig slapp Epic den første sesongen av Fortnites kapittel to. Denne ga oss en helt ny øy å utforske, oppdatert grafikk og helt ny spillmekanikk på flere områder. Du kan blant annet legge på svøm, fiske og transportere deg rundt med båt. Det ligger også en haug nye type våpen strødd rundt på kartet for den som leter.

Slik ser 2. sesong av Fortnite ut.
annonse