Tek.no

Nyhet

Kommer Jackass 3 neste år?

Denne galningen har fått beskjed om å ta det helt med ro før han skal være med å spille inn "Jackass 3".
1 Okt 2007 07:00

Da vi trodde det var over og ut for rompehumor satt i stystem lot Steve-O det slippe på amerikansk radio at "Jackass 3" kommer neste år. Det var litt tvil hvorvidt dette da egentlig dreide seg om den såkalte "Jackass 2.5" som blir sluppet rett på DVD.

Store summer

Det er neppe noen overraskelse om det kommer enda en helaften med de sprø gutta, de to første filmene spilte inn store summer. "Jackass 1" kostet ca 27 millioner kroner å lage og spilte inn over 420 millioner verden over. "Jackass 2" kostet derimot 62,5 millioner å lage og dro inn nesten 470 millioner norske kroner på verdensbasis.

– Jeg har fått beskjed om slappe av før vi begynner å filme i januar, sa Steve-O til slashfilm.com. Det er fremdeles uklart om Johnny Knoxville eller Chris Pontius vil være med på en tredje film. Bam Margera tryglet fleipete på slutten av toeren med følgende ord; «Vær så snill ikke la det bli en Jackass 3, jeg liker ikke en gang å lage en toer!».

Ikke bekreftet

Fansen får bare kose seg med Steve-Os reality TV-show i mellomtiden, mens man venter på en offisiell erklæring fra Jeff Tremaine og filmmannskapet hans,

annonse

Les også