Tek.no

Nyhet

Nå får du kjøpt HTC S730

Marius Valle
19 Des 2007 05:00

Nå er oppfølgeren til HTCs populære HTC S710 i butikkene. Den nye modellen har fått navnet S730, og har lik utforming som forgjengeren.

S730 ser ut som en helt vanlig mobiltelefon. Men skyver du skjermen til sides, finner du et fullt qwerty-tastatur. Dermed har telefonen potensiale til å være en real e-postmaskin.

Telefonen kjører Windows Mobile 6, noe som betyr markedets beste støtte for Microsoft Exchange. Windows sørger også for at S730 er en fullblods smarttelefon av den seriøse typen.

Oppgradert

S730 har fått en del oppgraderinger i forhold til S710. Telefonen er tidsriktig utstyrt med super-3G og Wi-Fi. I tillegg har telefonen EDGE. I praksis betyr dette at du alltid får den raskeste internetthastigheten som tilgjengelig.

Siden S730 også har firebånds GSM-støtte, kan du ringe så godt som overalt i verden, inkludert Korea og Japan.

Videre har nykommeren både Bluetooth og USB, og et spor for MicroSD-minnekort. Det sitter et kamera med to megapikslers oppløsning på baksiden av telefonen, og et 0,3 megapikslers kamera for videosamtale på forsiden.

Alt er pakket inn i en relativt liten og nett innpakning.

Da vi testet forgjengeren S710 mente vi at den var en veldig god telefon, og at den var svært funksjonell. Hvorvidt S730 lever opp til S710 sitt gode rykte gjenstår å se.

S730 koster i skrivende stund i rundt av 3700 kroner i nettbutikkene. Regn med å betale litt mer i vanlige mobilbutikker.

I lanseringsguiden kan du sjekke når andre telefoner kommer i butikkene »

Vil du vite mer?

Les også
HTC S730
Les også
Nå er Nokia 5310 i butikkene
Les også
Julens beste mobilkjøp
Les også
Her er Samsungs nye tøffing
Les også
Kjøpe mobil i julegave?
Les også
Nå er Nokia E51 i butikk
Les også
Nå får du kjøpt W960i
annonse

Les også