Til hovedinnhold

Hardware.no søker lærling

Høsten 2003 tok Hardware Online AS inn sin første lærling fra IKT-driftsfag, Høsten 2004 utvidet vi til to lærlingeplasser. Vår første lærling (Tor Henning Ueland, som er kjent for de fleste på forumet) er ferdig utdannet nå til høsten, og vi får da en ledig plass.

Nå ønsker vi å finne en dyktig person som kan ta over hans lærlingplass hos oss. Hos Hardware Online vil du jobbe med varierte oppgaver. Alle våre servere kjører GNU/Linux operativsystem, men vi har også et kontornettverk som i hovedsak kjører Windows. Vi jobber også mye med utvikling i PHP. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av drift av GNU/Linux-systemer, samt programmering i PHP.

Driftsavdelingen i Hardware Online består for tiden av seks personer, i alt fra full stilling til mindre deltidsstillinger.


Deler av driftsavdelingen, fra venstre: Raymond Julin, Amund Espelien, Anders Schau Knatten og Tor Henning Ueland

Følgende kvaliteter vil bli vektlagt hos deg som søker:

  • Du må ha gått IKT-driftsfag og skulle ut i læra nå
  • Kompetanse på Linux
  • Erfaring med programmering i PHP
  • Pliktoppfyllende og moden
  • Interesse for datateknologi

Dersom du ønsker å søke vil vi be deg sende en fyldig søknad med CV til anders AT hardware.no, der du beskriver deg selv og hvilken erfaring du har. Vi vil legge vekt på din erfaring med Linux og PHP, og det beste er om du kan vise til referanser eller prosjekter du har utført innenfor disse områdene. Dersom du har annen relevant erfaring utover skolearbeidet, setter vi også pris på å få høre om dette.

Mer om
annonse