Tek.no

Trådløst for PS3

13 Sept 2007 12:17

Den oppdaterte versjonen av Cordless MediaBoard for Playstation 3 har fått etternavnet Pro, og står langt bedre i stil med Playstation 3-boksen enn forgjengeren. Nå er nemlig overflaten blitt oppgradert til den sorte og blanke typen.

Cordless MediaBoard Pro har også fått innebygget Bluetooth-grensesnitt som kommuniserer direkte med PS3-boksen, uten behov for noen USB-dongle. Rekkevidden er oppgitt til 10 meter.

Strømmen tas via to AA-batterier, som skal holde til 200 timers bruk. To LED-lys gir beskjed når batterikapasiteten nærmer seg null.

Tastaturet har en pekeflate er integrert, slik at man ikke er avhengig av noen dedikert mus. Diverse media-taster er også på plass, bl.a. snarveier for å starte opp nettleser, start/pause etc.

Veiledende pris er 600 kroner inkl. mva. og tastaturet skal bli tilgjengelig i oktober.

Trådløst hodesett
I tillegg lanserer Logitech hodsettet Cordless Vantage Headset. Dette er også spesielt laget for PS3, og benytter seg i liket med tastaturet over Bluetooth-teknologi. Hodsettet drives av oppladbare batterier, som skal være gode for over 12 timers bruk.

Pris eller tilgjengelighet for hodesettet er foreløpig ikke kjent, men legg gjerne inn en prisvarsling i prisguiden dersom du er interessert.

(Kilde: Logitech)

Les også
Her er Logitechs nyheter
Les også
Frister med 4000 DPI
Les også
Microsoft med nyskapende mus
Les også
Blåtann-mus for bærbare
Les også
OLED-tastatur forsinket?
annonse
Loading