Nyhet

Første Android-baserte fotoramme

Parrot har mange jern i ilden og et av dem er bilderammer. I fjor ble Specchio-serien først lansert, designet av franskmannen Martin Szekely.

Nå er oppfølgeren ved navn Grande Specchio her, og som navnet antyder er det snakk om en større versjon av den første Specchio-bilderammen. Nærmere bestemt har den trykkfølsomme skjermen nå vokst til 10,4 tommer (720 x 480 piksler).

Google under panseret

Designen er som tidligere karakterisisk, med en svært blank overflate – nærmest speilblank, og med rette og rene linjer. Men det mest oppsiktsvekkende ved Grande Specchio er nok likevel at den kjører på Google Android.

Med Googles OS i bunn blir fleksibiliteten stor, og applikasjoner som nettleser og RSS-leser er på plass som standard. Det er også ventet at andre applikasjoner vil utvikles for bilderammen.

Bilderammen har sin egen epostadresse, slik at bilder kan mailes direkte til rammen. Ellers kan bildene overføres via trådløst nettverk, Bluetooth, USB og SD-/MMC-kort.

Dyr moro

Alt dette plasserer produktet i den dyrere enden av skalaen. Veiledende pris er satt til $650, som nok betyr nærmere 5000 kroner dersom Grande Specchio kommer i salg her til lands. Legg gjerne inn en prisvarsling for å få beskjed dersom noen av nettbutikkene i vår prisguide får inn produktet.

Se et bildegalleri av den nye fotorammen hos Pocket-lint.

(Kilder: Dvice, Engadget)

Les også
Creative inntar e-bokleser-markedet
Les også
HP lanserer neste generasjon fotoramme
Les også
Ta på meg!
Les også
Philippe Starck og Parrot samarbeider
Les også
Stor test av digitale bilderammer
Les også
Klokkeradio som viser bilder
Les også
Nye fotorammer fra Kodak
Les også
Philips med digital fotoramme
annonse