Til hovedinnhold

Ipad til Norge veldig snart

Både Netcom og Telenor bekrefter i dag at de vil lansere Apple Ipad i Norge. Dette nettbrettet har tidligere ikke vært i ordinært salg i Norge, kun gjennom enkelte nettbutikker som har importert brettet gjennom uordinære kanaler.

Selv om nettbrettet i teorien ikke er lansert i Norge, er det mye som tyder på at det likevel er mange brukere i landet. Edda Media kunne nylig melde om 25 000 Ipad-brukere bare på Edda Medias nettaviser og rubrikknettstedet finn.no har meldt om 50 000 unike Ipad-brukere.

Ipads sterkeste konkurrent er utvilsomt Samsung Galaxy Tab som har fått svært mye positiv omtale i tester, inkludert vår egen.

Hemmelighetsfulle

Utover å bekrefte at Ipad blir tilgjengelig med abonnement fra begge de store operatørene i Norge, er det lite som er avslørt fra operatørenes side. Tidspunkt er svært usikkert ennå, og uttalelsen fra Netcom lyder "i løpet av de nærmeste månedene".

Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i Netcom, svarer følgende over tekstmelding på vårt spørsmål om det blir gjenstand for julehandel:

– Vi får se ;)

Telenor skriver i en e-post at de vil tilby egne dataabonmnementer til Ipad med Wi-Fi og 3G de kommende måneder.

– Telenor kan per i dag ikke kommentere på lanseringsdato eller priser, lyder e-posten.

annonse