Tek.no

Nyhet

Jammer med Iphone 4 på T-banen

18 Okt 2010 15:23

Apple App Store er den programvareportalen for mobil med mest innhold. Derfor kan du selvfølgelig laste ned musikkinstrumenter som trommesett, gitar og keyboard inn på en Iphone.

Bandet Atomic Tom ser ut til å ha øvd mye på sine virtuelle instrumenter på mobilskjermen før de plutselig fant ut at de skulle lage en Iphone-orgie av en musikkvideo.

Full konsert på T-bane

På en T-bane i New York samlet troppen seg sammen med noen inviterte og tilfeldige heldige eller uheldige passasjerer, alt etter musikksmaken.

Venner av bandet dukket opp, og bandet spurte om noen av de fremmøtte hadde Iphone 4. Disse ble satt til å filme bandet i aksjon for å lage musikkvideoen.

Bandet hadde hver sin Iphone 4 med sitt respektive musikkinstrument. I minijack-utgangen på alle telefonene sitter det en kabel for å forsterke lyden til hele den skinnegående vogna.

Vokalisten starter mens han samtidig lager enkle akkorder på synthesizeren på skjermen. Trommisen spiller deretter i to takter før gitaren kommer til, og etter fire nye takter tar bandet av for fullt iblant passasjerende og filmende Iphone 4-brukere.

Låta heter visstnok "Take Me Out", og finnes også i versjoner der bandmedlemmene spiller på vanlige instrumenter.

(Kilde: pcmag.com)

annonse

Les også