Nyhet

Blogg fra mobilen

Bloggfeberen var sveipet over landet det siste året, og stadig flere av oss bruker blogger til å fortelle resten av verden hva som skjer i våre liv.

Mens de fleste blogger krever at du sitter foran PC-en for å oppdatere den, gjør et nytt samarbeid mellom Google og Sony Ericsson at du snart kan oppdatere bloggen rett fra mobiltelefonen.

Google er eier av nettstedet Blogger.com, som er et av verdens største bloggnettsted. Her kan du skaffe deg så mange gratis blogger du bare måtte ønske deg.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Google og Sony Ericsson innebærer at alle kommende Sony Ericsson-telefoner skal utstyres med programvare som gjør at du kan oppdatere din Blogger-blogg fra mobiltelefonen. I tillegg til Blogger-støtte, vil nye Sony Ericsson-telefoner ha Googles nettsøk integrert.

Det skal ikke koste deg noe å verken oppdatere bloggen eller søke på nett via den nye programvaren. Du må imidlertid betale for datatrafikken som genereres, på samme måte som når du surfer på nett via mobiltelefonen.

I følge nettstedet Pocket Lint er noen av telefonene med Blogger-programvaren allerede introdusert, blandt annet 3G-telefonen K800, som Sony Ericsson presenterte i går. Du kan lese mer om K800 i vår artikkel "SE med Cyber Shot".

I tillegg til vanlige blogger finnes det for øvrig også mobilblogger, eller såkalte moblogger. Dette er blogger som er basert kun på oppdatering fra mobiltelefoner. Du kan lese mer om moblogger i vår guide "Dagbøker er for pyser".

(Kilde: Textually, Pocket Lint)

Les også
Skype får utfordrer
Les også
Nyhet: Virtuelle frispark
Les også
Google inntar Motorola
Les også
Dagbøker er for pyser
annonse