Til hovedinnhold

Kjølernytt fra Corsair

Hardware.no/Hannover: De hyperaktuelle nyhetene er det langt i mellom på årets Cebit, men det betyr ikke at vi sliter med å finne lanseringer. Corsair utvider nå ditt kjølersortiment, som inntil nå bare har bydd på vannbaserte løsninger.

I hver sin klasse

Under Cebit kunne Corsair vise frem to prototyper av de kommende luftkjølerne A50 og A70. Sluttproduktet vil få noen endringer, men disse skal bare være av den visuelle typen som ikke skal påvirke termisk ytelse eller støynivå.

A50 er en ganske så normal tårnkjøler. Den består av tre 8 mm tykke varmerør, som kommer i direkte kontakt med prosessoren. En 12 cm bred vifte er festet til aluminiumsfinnene med vibrasjonsisolerte fester.

A70 er entusiastmodellen, og skal konkurrere med Corsairs egne vannkjølingssett H50. Kjøleren kommer med hele fem varmerør på 8 mm, som også er i direkte kontakt med prosessoren. Antallet vifter er også doblet, om man sammenligner med A50. De to modellene vi i dag har sett skal begge støtte alle moderne sokler på både Intel- og AMD-platformen.

annonse