Til hovedinnhold

Google lekket Pixel 4A på egen nettside

Bildet av telefonen som ble lekket.

Google har lenge syslet med egne telefoner med Android-operativsystemet, helt fra de originale Nexus-telefonene til dagens Pixel-portefølje. Sist ut i denne rekken ser ut til å være Pixel 4A, som ifølge The Verge ble lekket via et bilde på Googles egen nettside nå nylig.

Mer spesifikt, på Googles kanadiske nettside, der det tilsynelatende ikke skulle vært et bilde av en telefon i det hele tatt, men heller av en Wi-Fi-ruter.

Ved siden av bildet av telefonen står det nemlig tydelig «Nest Wifi: Wi-Fi the way it should be», så det er mulig å anta at det er noen som har vært litt uheldige når de skulle oppdatere nettsiden med nye bilder.

Like fullt: Pixel 4A ser ut til å være virkelig, og den kan nok fort bli en bestselger akkurat som sin forgjenger Pixel 3A. For disse «A»-telefonene er som regel rimelige, men beholder de viktigste egenskapene til sine toppmodell-søsken.

Enkelt design i plast

Dagens Pixel 3A; om den nye modellen får like kreative navn vites ikke.

Telefonen ser i seg selv ut til å være gjort i matt hardplast, og eksemplaret som er avbildet er kullsort med en lyseblå påknapp. På baksiden ser vi en fingeravtrykksleser og en liten kameraforhøyning med ett kamera og en blits. Det er lov å anta at dette éne kameraet nok er det samme som hovedkameraet i Pixel 4 (det er slik Google har gjort det tidligere).

Noe annet Google har gjort tidligere er å ta med over andre ting som skjermteknologien (alle de forrige modellene hadde OLED-skjermer), mengden minne og mengden lagring.

På prosessorsiden blir nok ikke Pixel 4A like kraftig utstyrt, men det burde være en relativt kapabel brikke på plass her likevel. I fronten kan vi også se at det er en skjerm med et «punch-hole»-kamera, og minimale rammer. Et stort spørsmål er selvsagt om det også i år vil bli to ulike varianter av A-modellen; én vanlig modell og én XL-modell. Det er i så fall kun én av disse to som nå er lekket, og nøyaktig hvilken det er er litt vanskelig å si.

Vi kan imidlertid se en vag antydning til et hull i toppen av telefonen, noe som nok betyr at du fortsatt vil få minijack-port her. Og det er jo alltid trivelig.

Les også
Dette er Motorola Moto G5G Plus
annonse