Tek.no

Nyhet

Galaxy Note 4-spesifikasjonene lekket?

Salget av brettmobilen startet litt for tidlig hos indonesisk nettsted ...

Erafone/teknofil.no/montasje
15 Aug 2014 09:28

Samsung lanserte nylig den mye omtalte Samsung Galaxy Alpha, og med det er det den kommende Galaxy Note 4 som er den neste store overraskelsen fra selskapet. Det vil si: var den neste store overraskelsen.

Ifølge PhoneArena lekket nemlig en indonesisk nettbutikk nylig hele spesifikasjonslisten og prisen (nå fjernet) ved et uhell. Med lekkasjen fulgte også et nytt bilde av brettmobilen.

Som forventet

Det var den indonesiske nettbutikken Erafone.com som stod for glippen. Dersom lekkasjen stemmer, er spesifikasjonene som forventet.

Ifølge tidligere lekkasjer fra Sammobile og GSMArena skulle Galaxy Note 4 få en 5,7-tommers skjerm med 2560 x 1440 pikslers oppløsning og en Snapdragon 805-prosessor klokket til 2,5 GHz. Dette stemmer overens med spesifikasjonene på listen som er lekket på Erafones sider.

Ut ifra listen kan vi også se at telefonen skal være utstyrt med Android KitKat 4.4.3, et 16 megapikslers hovedkamera og 4 GB minne (RAM). Støtte for minnekort på 128 GB og mulighet for å velge mellom 16, 32 og 64 GB internminne skal også være en del av Note 4-pakken. Under kan du se hele spesifikasjonslisten:

Pris og lanseringsdato

I tillegg til spesifikasjonene la nettbutikken ut både et nytt bilde av telefonen og pris. Summen på 9 499 000 indonesiske rupier kan omsettes til i overkant av 5 200 norske kroner. Det trenger nødvendigvis ikke å gjenspeile veiledende pris i Norge.

Mer får vi uansett vite 3. september. Da skal Samsung avholde en stor pressekonferanse, og Galaxy Note 4 er forventet å bli det store trekkplasteret.

Det er ikke bare Samsung som har nye sværinger på vei:
Dette er bildene av «Sony Xperia Z3»! »

(Kilde: PhoneArena)

annonse