Til hovedinnhold

Nå får Spotify equalizer

Etterlengtet funksjon kommer til Spotify på iOS.

– Spotify gir deg nå muligheten til å nyte musikken akkurat slik du ønsker det med vår nye lanseringen av en integrert Equalizer. Lanseringen rulles ut som en del av vår nye iOS-oppdatering for iPhone og iPad. Spotifys nye Equalizer-funksjon tilbyr totalt 22 forhåndsinnstillinger for audio, inkludert Electronica, Hip Hop, akustisk, klassisk, små høyttalere og Loudness. Brukere kan også manuelt definere sine egne Equalizer-innstillinger i applikasjonen, skriver selskapet i en pressemelding.

Slik gjør du det

For å få tilgang til den nye funksjonen trenger du kun å oppdatere til den nyeste versjonen av Spotify sin iOS-app. Gå så til Innstillinger>Avspilling>Equalizer.

– Mange av brukerne våre har lenge etterspurt en innebygd Equalizer, og det er i dag en av våre mest etterspurte funksjoner på iOS, sier Sten Garmak, Vice President Product i Spotify.

– Equalizeren lar deg justere lydinnstillingene ut i fra musikksjanger, men også hvilken enhet du hører på - enten det er små høyttalere eller bærbare hodetelefoner. Nå får du enda mer kontroll over musikken din, legger Garmak til.

Den siste funksjonen følger en rekke av nyere mobiloppdateringer inkludert sortering av spillelister og filtrering, styring av Play Queue og offlinesøk. Discover-funksjonen har også blitt flyttet inn i Browse-kategorien for en enda enklere og mer kraftfull musikkopplevelse.

Oppgraderingen vil rulle ut til alle iOS-brukerne i dag.

Kilde: Pressemelding

Les også: Nå får bøkene sin «Spotify»

annonse