Til hovedinnhold

Acers nye Aspire-modell har 4K-oppløsning og øyesporing

Slipper to nye PC-er i Aspire-serien.

Acer

Acer har allerede vist frem en heftig bærbar PC i form av den rådyre Predator 21 X, men selskapet har også noen litt mer «normale», bærbare modeller på gang. De to nye Aspire-maskinene VX 15 og V Nitro Black Edition er nemlig blitt kunngjort.

Av de to nye bærbare er det V Nitro som byr på mest krutt. Maskinen er altså en oppgradert utgave av den eksisterende Aspire V Nitro-utgaven.

Aspire V 17 Nitro med øyesporing.
Acer

4K og øyesporing

Det mest nevneverdige med Aspire V Nitro, som har skjerm på enten 15 eller 17 tommer, er at den kan leveres med 4K-oppløsning. I tillegg kan den leveres med øyesporing fra det svenske selskapet Tobii, i likhet med overnevnte Predator 21 X.

Grafikkmessig kan man utstyre maskinen med opptil et GeForce GTX 1060-skjermkort med 6 GB videominne. Ellers kan man få PC-en med opptil Intel Core i7-7700HQ-prosessor med den nye Kaby Lake-arkitekturen, 16 GB minne, SSD og harddisk på opptil 2 TB.

Tilkoblingene inkluderer USB Type-C med Thunderbolt 3, to USB 3.0-porter, to USB 2.0-porter, HDMI, og på når det gjelder trådløsteknologi har maskinen støtte for 802.11ac MU-MIMO.

Acer Aspire VX 15.
Acer

Slippes snart

Aspire VX 15 kommer også med opptil Intel Core i7-7700HQ-prosessor og opptil 16 GB minne, men nøyer seg med et skjermkort av typen GeForce GTX 1050. Skjermen er på 15,6 tommer og kommer kun med vanlig full HD-oppløsning. Lagringen byr på en SSD på 512 GB og en harddisk på opptil 1 TB.

Aspire V Nitro bli tilgjengelig i Norden i februar til en norsk startpris på 12 290 kroner, mens Aspire VX 15 skal komme allerede denne måneden til en norsk startpris på 9290 kroner.

Acer har allerede vist frem mye på CES-messen: Her er selskapets nye, lynraske spillskjermer »

annonse