Nyhet

Messenger «låner» en rekke nye kamerafunksjonen fra Snapchat

Etter at Facebook ikke klarte å sikre seg den populære appen Snapchat har selskapet i stedet valgt plan B, som er å «herme» etter tjenesten. Nå melder Facebook at de har lansert nye funksjoner som nok en gang etterligner Snapchat.

Kamerafunksjonen i Facebooks populære meldingsapp Messenger har nemlig nå fått seg et aldri så lite løft som blant annet innebærer at man kan legge til ulike effekter på bildene – i beste Snapchat-stil.

3D-masker med mer

Effektene inkluderer 3D-masker, rammer, klistremerker og en rekke andre spesialeffekter som du kan bruke til å krydre videoene og selfie-bildene. Du kan også skrible på videoene og bildene med fingrene.

Ifølge Facebook finnes det flere tusen ulike effekter å velge mellom, og selskapet skal sågar ha samarbeidet med kunstnere fra hele verden i utviklingen av de nye, visuelle effektene.

Lag fargerike tekstmeldinger

I tillegg til dette har Facebook også gjort selve kamerafunksjonen mer tilgjengelig ved å vise utløserknappen nederst i vinduet med Messenger-kontaktene, samtidig som den også er lett tilgjengelig i selve samtalevinduene.

Oppdateringen inneholder også en ny funksjon i form av et nytt palett-ikon ved siden av utløserknappen inni kameraet. Ved å trykke på denne får du opp en blank skjerm du kan skrible på og skrive tekst, for å sprite opp tekstmeldingene dine. De nye funksjonene rulles ut globalt i disse dager, men det er uvisst når de blir tilgjengelig for alle.

Facebook hermer også etter Snapchat via WhatsApp-appen sin »

(Via The Verge)

Les også
Messenger lar deg nå ha videosamtaler med flere personer samtidig
Les også
Slik skal Facebook luke ut alle søppelnyhetene
Les også
Nå skal WhatsApp trolig også få Snapchat-funksjoner
Les også
Nå har Facebook «stjålet» enda mer fra Snapchat
Les også
Snapchat lanserer solbriller med kamera
annonse