Til hovedinnhold

Logitech slipper webkamera for deg som strømmer spillingen din på Internett

C922 Pro Stream Webcam skal by på det du trenger.

Logitech

Etter hvert som det har blitt mer populært å strømme spilling på Internett har det også begynt å dukke opp webkameraer designet spesifikt for dette formålet, for eksempel Razers Stargazer. I en pressemelding kunngjør Logitech nå en ny modell, C922 Pro Stream Webcam.

Det nye kameraet kan strømme og ta opp video i full 1080p-oppløsning med 30 bilder per sekund, og i 720p-oppløsning med silkemyke 60 bilder per sekund.

Lar deg bytte ut bakgrunnen

Kameraet har automatisk lyskorrigering, som kan komme godt med ved mye blinking på skjermen under spillingen, og autofokus er også på plass. På lydsiden byr webkameraet på to støykansellerende mikrofoner som fanger opp lyd fra alle retninger.

C922 Pro Stream Webcam.
Logitech

En annen nyttig egenskap for spillstrømmerne er at kameraet har såkalt dynamisk utskiftning av bakgrunnen, slik at man enkelt kan integrere seg selv i spillstrømmen uten å styre med greenscreen-løsninger og lignende.

Kommer med justérbar tripod

Videre kommer kameraet med en fullt ut justérbar tripod som gir deg stor fleksibilitet når det gjelder kameravinkler og plassering. Logitech har for øvrig samarbeidet med XSplit, som er kjent for spillstrømmingsappene sine, i utviklingen av den medfølgende programvaren.

C922 Pro Stream Webcam koster 100 euro, cirka 900 kroner, på Logitechs egne hjemmesider. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Razers nye strømmekamera er enda noen hakk heftigere: Stargazer bruker Intels 3D-kamerateknologi RealSense »

annonse