Til hovedinnhold

LG Optimus Pro dukker opp

LGs neste profftelefon nærmer seg markedet.

Det fortsatt ganske få profftelefoner med QWERTY-tastatur og Googles operativsystem Android på markedet. Det har nå dukket opp en nykommer i denne klassen, og denne gangen er det LG som peiler seg inn på proffbrukerne. LG Optimus Pro C660 skal telefonen hete, noe som ikke er spesielt overraskende med tanke på at de aller fleste profftelefoner med Android og QWERTY-tastatur ender med "Pro" i navnet.

LG har generelt sett vært flinke med telefoner i Optimus-serien sin med telefoner som Optimus 2X og Optimus Black. Det som ser ut til at deres siste tilvekst til Optimus-familien skal blant annet komme med en 800 MHz prosessor, noe som er mer hva vi for eksempel finner i Nokias E6-00 som for øyeblikket er inne til testing.

En rimlig profftelefon

Videre skal telefonen også ha en skjerm på 2,8 tommer, et tre megapikslers kamera og et batteri på 1500 mAh noe som er blitt veldig vanlig i smarttelefoner om dagen. Ellers skal Optimus Pro også ha de vanligste tilkoblingene som Wi-Fi, super-3G, Bluetooth og GPS. Den skal også komme med Android 2.3.3, eller Gingerbread som det også blir kalt, og telefonen har også en berøringsfølsom skjerm

Dette ser ut til å bli en profftelefon i den rimeligere klassen og skal angivelig ha en pris på rundt 1400 kroner. Det er fortsatt ikke kommet noen offisiell uttalelse fra LG om telefonen, men det er nok bare et tidsspørsmål. Under kan du se en video om telefonen, dog på italiensk.

(Kilde: androidguys.com, androidworld.it)

annonse