Til hovedinnhold

SwiftKey X til både mobil og nettbrett

Det intuitive tastaturet kommer nå i fullversjon til nesten alle Android-enheter.

For de som ikke har testet SwiftKey før er det et nedlastbart tastatur til Android-telefoner som bruker din tidligere mobilbruk som referanse til å foreslå ord raskere enn de vanlige medfølgende skriveprogrammene.

Nå er deres siste versjon, SwiftKey X omsider kommet ut av betatesting og fullversjonen er nå å finne på Android Market. Applikasjonen skanner dine meldinger på Gmail, Facebook, Twitter og SMS for å lagre de ordene du bruker flittigst slik at det kan foreslå disse uten at du trenger å taste inn mer enn et par bokstaver.

Skjønner hvordan du skriver

SwiftKey X forstår også skrivemåten din, og er ganske flink til å foreslå de riktige ordene du bruker etter hverandre. Applikasjonen er tilgjengelig for både mobiltelefoner og nettbrett som kjører Android-versjon 2.1 eller høyere. Nettbrettversjonen heter SwiftKey Tablet X og både denne og mobilversjonen kommer nå med et 48-timers lanseringstilbud på crika 15,5 kroner.

Etter denne perioden går ut vil SwiftKey X koste cirka 31 kroner og SwiftKey Tablet X omlag 39 kroner. Begge disse applikasjonene kommer med norsk språk, og du kan ha inntil tre språk aktive om gangen dersom du for eksempel skriver mye norsk, svensk og engelsk. Under ligger kan du se videoer hovedfunksjonene i SwiftKey X og SwiftKey Tablet X

(Kilde: phonearena.com)

Mer om
annonse