Tek.no

Nyhet

Samsung med oppdateringer

Espen Irwing Swang
6 Juli 2010 14:21

Nøyaktig hva de nye oppdateringene inneholder er det ikke kommet melding om, men vi konstaterer at vi nå har fått norsk tastatur på Samsung Wave. Det betyr at du ikke lenger trenger å lete etter tegnene æ, ø og å, men finner dem som egne taster i qwerty-oppsettet.
Men vel så etterlengtet er nok oppdateringen til Jet, om vi skal tolke tilbakemeldingene i vårt forum. Her har enkelte gått langt i sin kritikk av Samsung. Denne oppdateringen skal blant annet gi noen nye Widgets, og noen nye innstillingsmuligheter.

Guide

For å installere oppdateringene på din mobiltelefon går du til Samsungs hjemmesider og følger guiden som er lagt ut. Blant annet kreves det at du har en ny versjon av Samsung PC Studio om du vil oppdatere Jet. Dette er ikke den samme versjonen som du bruker for å koble Wave eller Galaxy S til PC-en.
Om du oppdager nye sider ved din mobil etter oppdateringen, så fortell oss gjerne om det. En av våre lesere har allerede skrevet om sine opplevelser med ”nye” Jet, men vi hører gjerne fra flere av dere.

Les også
Derfor virker ikke oppdateringen
Les også
Samsung Wave i millionklubben
Les også
Samsung Spica får Android 2.1
Les også
Etterlengtet oppdatering til Samsung Jet
annonse

Les også