Til hovedinnhold

djuice lanserer billig kontantkort

Det er langt flere som bruker kontantkort- eller forhåndsbetalte abonnement enn man kanskje skulle tro, men i disse dager er det ikke like ulønnsomt som for et par år siden. Nå kaster djuice seg inn i kampen om kontantkortkundene ved å tilby et forhåndsbetalt abonnement som har fullt akseptable priser – med tanke på at det er et kontantkort –, og som bonus kan man sende gratis SMS til andre djuice-kunder.

Det forhåndsbetalte abonnementet, som kan lades opp via hjemmesidene til operatøren eller ved å sende LADE til 2525, har fått navnet djuice easy.

DIY-kontantkort
Nøkkelen til at lavprisaktørene kan gi deg som kunde rimelige abonnementer og kontantkort er en økt grad av ”Do it yourself” – eller selvbetjening. Med djuice easy må du altså logge deg på nettsidene til operatøren for å lade opp kontantkortet. Alternativt kan du lade det opp via SMS (følge anvisningene du mottar fra operatøren). Du kan ikke kjøpe ladekort i kiosken til dette kontantkortet. Du betaler 99 kroner i etablering (50 kroner i ringetid) for djuice easy, oppstartsprisen er 79 øre, pris per minutt 59 øre, SMS-pris 39 øre, og en makspris på 10 kroner per dag for datatrafikk.

- De fleste unge foretrekker å fikse ting selv på nett mot at de får lavere priser på mobilbruken. Det er dette vi tar konsekvensen av når vi nå lanserer djuice easy. Her gir vi direkte tilsvar på unge menneskers mobilønske. djuice easy har svært lave brukspriser mot at kunden selv lader opp kortet elektronisk, sier Kjetil Angell Kjerstad, leder av djuice.

Kontantkortet kan ikke tilknyttes Fri Familie, men alle djuice-kunder får med tilleggstjenesten SMS friends, som innebærer gratis SMS mellom alle djuice-kunder i Norge.

- Dette er en viktig prisfordel som ikke er synliggjort på telepriser.no og som kommer på toppen av de allerede lave prisene, sier Angell Kjerstad.

Mer om
annonse