Til hovedinnhold

Denne mobilen har Facebook-knapp

(Amobil.no / Barcelona) I tillegg til det nylanserte nettbrettet Flyer, har HTC lansert fem nye telefoner. Samtlige telefoner skal kjøre Android 2.3 Gingerbread, og to av dem er spesielt tett knyttet til Facebook.

Desire S

Desire S er, slik navnet antyder, oppfølgeren til dagens Desire. Som de fleste nyere enhetene fra HTC er den bygget i et enkelt stykke aluminium, og den bør derfor være relativt solid.

Telefonen drives av nyeste generasjon Snapdragon-prosessor, med en klokkehastighet på 1 GHz.

Skjermen vil være på 3,7 tommer og ha en oppløsning på 800 x 480 piksler. Hurtigminnet er på 768 MB, og den vil ha i overkant av 1 GB lagringsplass.

Formatstøtten skal være relativt god med støtte for både Windows Media Video, Xvid og det åpne lydformatet Ogg Vorbis.

På nettfronten støtter den super-3G med en nedlastinghastighet på inntil 14,4 Mbps.

Les også:

Wildfire S

Også inngangsmodellen Wildfire har fått sin oppfølger. Denne heter nå Wildfire S, og denne skal være en av de minste telefonene HTC har laget.

Skjermen i Wildfire S er, som før, på 3,2 tommer, og den vil ha en oppløsning på 480 x 320 piksler. På ryggen har telefonen et kamera på fem megapiksler.

Wildfire S vil bli tilgjengelig i en mengde ulike farger.

Les også:

Incredible S

Incredible S får en skjerm på fire tommer, og et kamera på 8 megapiksler. Telefonen skal kunne vise høyoppløst video, og om ønskelig dele den ved hjelp av DLNA.

Ifølge pressemeldingen skal telefonen også ha lyd i "stereo surround", som vi ikke er helt sikre på hva er.

Incredible S vil også ha et frontplassert kamera for videosamtaler.

ChaCha

ChaCha er den eneste av nylanseringene fra HTC som har taster. Den er også den første av dem som har en egen Facebook-tast.

Facebooktasten begynner å blinke om man jobber med noe som kan deles. Dermed skal det være svært enkelt å oppdatere statusen fra telefonen.

I tillegg er den utstyrt med en berøringsfølsom skjerm på 2,6 tommer. Skjermen har en oppløsning på 480 x 320 piksler.

På innsiden ser den ut til å dele spesifikasjoner med Wildfire S. Her er det snakk om en prosessor med 600 MHz klokkehastighet, og 512 MB hurtigminne.

Salsa

Utseendemessig likner Salsa mest på HTC Legend som vi kjenner fra før. En av forskjellene er at også denne har fått en egen Facebook-knapp som skal blinke titt og ofte, når noe kan deles.

Skjermstørrelsen er på 3,4 tommer og den har en oppløsning på 480 x 320 piksler.

Les også:

Samtlige telefoner vil dukke opp i andre kvartal. Vi har foreløpig ikke fått opplyst veiledende utsalgspris for enhtene.

annonse