Nyhet

Vil du ta bilder i 360 grader?

Eye Mirror har laget en greie som lar deg se hele bildet.

I det siste har det dukket opp en del kameraballer du kan kaste opp i luften, så tar kameraet bilder mens det er i lufta. En hel del av dem kan også ta bilder med 360 graders bildevinkel.

Les også: Denne ballen filmer i 360 grader

Eye Mirror montert på Canon EOS 7D.Foto: Eye Mirror

Men hva med det kameraet du alltid bruker, det som ligger i veska eller kamerabaggen din? Det tar antageligvis ikke bilder med så stor bildevinkel, og du vil nesten garantert ikke kaste dem i lufta. Alt dette har britiske Eye Mirror tenkt på, og jobber nå med å utvikle noe som kan gi deg den muligheten - og det uten å kaste kameraet i lufta.

Universaldings

Det hele er herlig enkelt. Eye Mirrors idé er at du skal montere ekstrautstyret foran objektivet på kameraet ditt, så blir bildet tatt i 360 graders bildevinkel. Dette utstyret skal som nevnt passe på alt mulig rart av utstyr inkludert undervannskameraer.

Eye Mirror med egen GoPro-kasse.Foto: Eye Mirror

Selv om det skal passe til alt mulig av kameraer har ingeniørene i Eye Mirror nok hatt et spesielt øye til GoPro-brukerne. I tillegg til å produsere en egen kasse, har de også utviklet en firmware-hack som gir kamaeraet mulighet til å ta videoopptak i 3040 x 3040-oppløsning og med 22 bilder i sekundet.

Les også: Denne dingsen tar bilder i lufta

Vi skrev at dette er noe Eye Mirror jobber med. Produktet eksisterer kun i prototype, og de har startet opp en Kickstarter-kampanje (ekstern lenke) for å faktisk kunne produsere dette tilleggsutstyret. Det ser ut som om folk er interessert i dette produktet også. I skrivende stund er de omtrent £6.000 over målet, og innsamlingen avsluttes ikke før 4. januar.

Kilde: Eye Mirror Kickstarter-kampanje

annonse